Brzo do majstora

Slični upiti

Projekti i dokumentacija

Projekti i dokumentacija

projektna dokumentacija za građenje ili adaptacije, troškovnici, legalizacija, energetski certifikati

Legalizacija nadograđenog dijela kuće

Trebam ponudu u vezi pokretanja postupka legalizacije obiteljske kuće.
U privitku šaljem grubi nacrt sadašnjeg stanja i bruto površine.
Kuća je u vlasništvu mojih rodtitelja, pomalo već starije dobi, koji nisu u stanju sve to ispratiti.
Postoji originalna dozvola za gradnju prizemnice od 80tak kvadrata, no objekt se nadograđivao, kat, potkrovlje, garaže, šupa.
Sadašnja bruto površina prema ovom nacrtu koji vam šaljem, a koji je urađen od aritekta od kojeg takođe imam ponudu, je 352 kvadrata. Kuća je originalno građena 1972. godine a ništa nije nadograđivano poslije 1. lipnja 2011.
Broj čestice je 491, KO Rakov Potok.
Nadam se da bi mi mogli na osnovu navedenoga poslati ponudu za praćenje cijelog postupka od početka do kraja, koja bi uključivala arhitektonski i geodetski dio. Pored vase ponude, mozda bi okvirno mogli I “znati” iz iskustva itd, koliko bi kostala I naknada za legalizaciju plus komunalne I vodni doprinosi koji se izracunavaju po kubiku, ali onako okvirno. Takodje, postoji li okvirni vremenski period u kojem bi se moglo ocekivati da se cijeli proces zaokruzi, pod pretpostavkom da sve sto treba se platiti da se plati odmah svima.

Lokacija: Rakov Potok

Zagrebačka županija

kontaktni podaci klijenta

Trebam legalizacija nadograđenog dijela kuće

Ako trebate ponudu za ovu vrstu radova ili usluga molimo Vas ispunite ovaj obrazac i uskoro će Vam početi pristizati ponude! Usluga je potpuno besplatna, Vaš upit proslijedit ćemo majstorima i izvođačima u Vašoj blizini.


Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako trebate ponudu za neku drugu vrstu radova ili usluga slobodno to upišite u isti obrazac, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Ako želite poslati priloge uz upit (nacrti, troškovnici i sl.), ne ispunjavajte ovaj obrazac nego sve pošaljite na ovu email adresu. Molimo Vas ne zaboravite navesti lokaciju radova.

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom