Brzo do majstora u Vašoj blizini

Ne gubite vrijeme okolo,
ovdje ćete naći sve majstore!

Trebate majstora?

Informacije

Poštovani, dobrodošli na web servis trazimajstora.hr!

Stranice trazimajstora.hr dio su najveće hrvatske mreže web stranica za prikupljanje ponuda za građevinske i obrtničke radove ili usluge. Ta mreža je temeljena na našoj glavnoj stranici pravimajstor.hr i nekoliko drugih stranica uključujući i ovu.
Postojimo već nekoliko godina i možemo se pohvaliti s točno 45753 objavljenih upita i oglasa te isto toliko riješenih radova ili usluga na zadovoljstvo naših klijenata. Upravo zbog toga što smo postali centralno mjesto za građevinske i ostale radove, privukli smo gotovo sve tvrtke, obrte i majstore iz cijele hrvatske. Na našim stranicama, svakodnevno, svih 7 dana u tjednu, objavimo desetak ili više oglasa.

Oglase koji su prikazani na ovim stranicama (npr. u desnoj koloni) prikazujemo na svim našim stranicama. Uvid u kontaktne podatke imaju samo registrirane tvrtke, obrti ili majstori, i želimo posebno naglasiti da se kontaktni podaci klijenata koji objavljuju upite, nigdje javno ne vide. Ako bez ikakve obaveze, ostavite oglas uskoro će Vam se s ponudama javiti zainteresirani izvođači i majstori. Za Vas, cijenjeni posjetitelji, stranice su potpuno besplatne i ne obavezuju Vas da prihvatite ponude koje će Vam pristići vjerujemo u velikom broju.

Oglas možete upisati tako da na našoj glavnoj stranici odaberete kategoriju radova ili usluga te ispunite potrebna polja. Nakon što objavimo oglas, poslati ćemo Vam email poruku da je Vaš oglas objavljen i nakon toga će Vas kontaktirati majstori sa svojim ponudama za tražene radove.


Vi ste majstor ili izvođač radova?

Poštovani, ako imate tvrtku, obrt ili ste slobodan majstor a nemate još korisnički račun na stranicama pravimajstor.hr želimo Vam dobrodošlicu i pozivamo Vas na suradnju.

Na našim matičnim stranicama, pravimajstor.hr svakodnevno objavljujemo upite za građevinske ili obrtničke radova koje smo prikupili s nekoliko stranica uključujući i ove. Za uvid u kontaktne podatke naručitelja posla potrebno je izvršiti registraciju. Napominjemo da se kontaktni podaci iz ovih oglasa mogu vidjeti samo na stranicama pravimajstor.hr nakon prijave u naš sustav.

Registraciju svoje firme, obrta ili fizičke osobe možete obaviti na ovom linku: registracija.

Veselimo se suradnji!

Adaptacije i radovi u interijeru

 • Obnavljanje akrilne kade

  Obnavljanje akrilne kade svijetlo plave boje, oštečene od abraziva za čišćenje i skidanje kamenca. Kada nije fizički oštečena to jest nema nikakvih pukotina po sebi. Veličina kade 170 x 70. Molim cijenu radova s materijalima i kolika je garancija tih radova? Prigorje Brdovečko

Instalaterski radovi

 • Podešavanje satelitske antene

  Traba mi pod hitno samo nastavitev antene sat, je se po buri izgubio signal. Metajna

 • Montaža zemaljske antene

  Trebam montažu antene (za zemaljske programe, riblja kost) na obiteljskoj kući. Za dva TVa. Da li i kada bi se mogli dogovoriti za dolazak kod nas te koliko košta izlazak, rad i sama antena? Vrsi

 • Servis bojlera

  Trebam majstora za servis bojlera. Osječko-baranjska županija

Podovi i keramičarski radovi

 • Postavljanje pločica sa završnim gletanjem

  Postavljanje zidnih huhinjskih pločica sa završnim gletanjem. Slavonski Brod

Gradnja, grubi radovi

 • Bojanja fasade na kući katnici

  Zanima me okvirna cijena bojanja fasade, kuća katnica površine 100 m2. Vir

 • Izrada temelja za vrtnu kućicu

  Zanima me izrada betonske ploče tj. temelja za drvenu kućicu, dimenzije 300 x 300 cm. Hrebinec

 • Betoniranje deke

  Trebam ponudu za pumpani beton, znači betoniramo deku pa nam treba beton, prijevoz s pumpom, mixer, stoga molimo za ponudu. Gornja Jelenska

Instalaterski radovi

 • Popravak električnog bojlera

  Trebam majstora vodoinstalatera za popravak grijača vode (bojler na struju). Senj

Projekti i dokumentacija

 • Legalizacija nadograđenog dijela kuće

  Trebam ponudu za legalizaciju nadograđenog dijela kuće. Sesvete