Brzo do majstora u Vašoj blizini

Ne gubite vrijeme okolo,
ovdje ćete naći sve majstore!

Trebate majstora?

Informacije

Poštovani, dobrodošli na web servis trazimajstora.hr!

Stranice trazimajstora.hr dio su najveće hrvatske mreže web stranica za prikupljanje ponuda za građevinske i obrtničke radove ili usluge. Ta mreža je temeljena na našoj glavnoj stranici pravimajstor.hr i nekoliko drugih stranica uključujući i ovu.
Postojimo već nekoliko godina i možemo se pohvaliti s točno 30157 objavljenih upita i oglasa te isto toliko riješenih radova ili usluga na zadovoljstvo naših klijenata. Upravo zbog toga što smo postali centralno mjesto za građevinske i ostale radove, privukli smo gotovo sve tvrtke, obrte i majstore iz cijele hrvatske. Na našim stranicama, svakodnevno, svih 7 dana u tjednu, objavimo desetak ili više oglasa.

Oglase koji su prikazani na ovim stranicama (npr. u desnoj koloni) prikazujemo na svim našim stranicama. Uvid u kontaktne podatke imaju samo registrirane tvrtke, obrti ili majstori, i želimo posebno naglasiti da se kontaktni podaci klijenata koji objavljuju upite, nigdje javno ne vide. Ako bez ikakve obaveze, ostavite oglas uskoro će Vam se s ponudama javiti zainteresirani izvođači i majstori. Za Vas, cijenjeni posjetitelji, stranice su potpuno besplatne i ne obavezuju Vas da prihvatite ponude koje će Vam pristići vjerujemo u velikom broju.

Oglas možete upisati tako da na našoj glavnoj stranici odaberete kategoriju radova ili usluga te ispunite potrebna polja. Nakon što objavimo oglas, poslati ćemo Vam email poruku da je Vaš oglas objavljen i nakon toga će Vas kontaktirati majstori sa svojim ponudama za tražene radove.


Vi ste majstor ili izvođač radova?

Poštovani, ako imate tvrtku, obrt ili ste slobodan majstor a nemate još korisnički račun na stranicama pravimajstor.hr želimo Vam dobrodošlicu i pozivamo Vas na suradnju.

Na našim matičnim stranicama, pravimajstor.hr svakodnevno objavljujemo upite za građevinske ili obrtničke radova koje smo prikupili s nekoliko stranica uključujući i ove. Za uvid u kontaktne podatke naručitelja posla potrebno je izvršiti registraciju. Napominjemo da se kontaktni podaci iz ovih oglasa mogu vidjeti samo na stranicama pravimajstor.hr nakon prijave u naš sustav.

Registraciju svoje firme, obrta ili fizičke osobe možete obaviti na ovom linku: registracija.

Veselimo se suradnji!

Gradnja, grubi radovi

 • Postava hidroizolacije Sikalastic

  Trebam ponudu za postavu hidroizolacije Sikalastic na dvije terase svaka 50 m2, materijal je već naručen znači potrebna mi je cijena rada. Zagrebačka županija

Bravarski i limarski radovi

 • Inox dimnjak

  Trebam inox dimnjak veličine oko 14 m visine, sa jednim koljenom vanka. Krov je pri završetku i skela još stoji da se uradi fasada. Trebalo bi to izvesti čim prije kako nebi trebalo ponovo postavljati skelu. Dubrovnik

Gradnja, grubi radovi

 • Usluge iskopa mini bagerom

  Trebam ponudu za usluge iskopa mini bagerom. 80 metara parapet betonski. Zagreb

Izrada kuhinja, kupaonica i namještaja

 • Tapeciranje kutne garniture

  Trebam tapeciranje namještaja, odnosno kutne garniture 205 x 105 x 2 u materijalu brodski skaj. Molim vas ponudu i vrijeme isporuke. Zadar

Instalaterski radovi

 • Sanacija curenja tuš kabine

  Trebam ponudu vodoinstalatera. Nakon tuširanja, voda iscuri ispod tuš kabine. Zagreb

Gradnja, grubi radovi

 • Krovopokrivač

  Trebam ponudu krovopokrivača. Primošten

 • Dostava crijepa

  Trebam 2000 komada crijepa Tondach Wiener norma engobe, crveni, mozete li mi poslati ponudu? Slavonski Brod

Izrada kuhinja, kupaonica i namještaja

 • Izrada komode za TV

  Trebam ponudu za izradu komode za TV, 160 cm dužina, 60 cm visina, 40 cm dubina. Zatvoreni tip s dvoja ili troja vrata. Bijelo, visoki sjaj fronte. Zagreb

Unutarnja i vanjska stolarija

 • Izrada harmonika vrata

  Trebam izradu harmonika vrata, dužine 260 cm i visine 220 cm. Osječko-baranjska županija

Adaptacije i radovi u interijeru

 • Uređenje i preslagivanje kaljeve

  Trebam ponudu za uređenje i preslagivanje kaljeve, peći koliko to košta? Gospić